24 Aralık 2009 Perşembe

Kötü reklam #3


En son rastladığım diş macunu reklamında , iskeleye muayenehanesini kurmuş bir dişçi vapurdan inenleri yakalayıp dişlerine ışık tutuyordu. Kesin bir iş var diye izledim sonuna kadar ama hayır doğruydu , diş macunu reklamıydı. Işık yardımıyla doktor , yolcuya ağzının ne kadar pis olduğunu iskelede herkesin ortasında gösteriyordu. Bir hafta sonra tekrar aynı yolcuya rast geldiğinde bu sefer ışık ağzını daha temiz gösteriyordu . Herhalde o utançla bir hafta boyunca günde beş kere fırçalamıştır adam dişlerini. Ayıp olmasın diye de önerdiğinizle fırçaladım demiştir. Kim yazmış böyle bir reklamı düşünemiyorum. Eskiden böyle miydi? Çok daha basitti. En azından kimse rezil olmuyordu ağzının içi yüzünden. Gerçi bi ara da böyle insanları konuşturuyorlardı ; eskiden ağzım şöyle kötüydü böyle rezildi sonra bıkbık kullandım şimdi yayla havası var sanki,pirüpak resmen.

En güzeli yumurtalı olanlarıydı. Yumartanın bi tarafını fırçalıyorlar sonra yağın mı sirkenin mi içine atıyorlardı. Bi çıkarıyorlar fırçalanan taraf kapı gibi, fırçalanmayan taraf ise ne kadar çirkin! İyi de bunu rakip firmanın diş macunuyla yarıştır da seni tercih edelim. Misal fırçala yumurtaları sonra ver çocuklara tokuştursunlar. Al sana rekabet ...

Bu arada pegasus un reklamı süper olmuş, Zincirlikuyu daki. Geçerken bi bakın derim...

4 yorum:

Unknown dedi ki...

istanbulda ikamet etmeyenler nasıl görcek pegasus'un reklamını?bi fotoğraf cekip onuda buraya ekleseydinz fena olmazdı sanki..

kuzu dedi ki...

Yaşa sercan tam ben diyecektim.Kaldı ki ben hergün ordan geçiyorum ama öyle birşey gözüme ilişmedi bile :)

Kurt dedi ki...

sen nereye her gün geçiosn. metrobüse gelince iniosn sen. reklam devamında...

kuzu dedi ki...

Aksi taktirde gözümden kaçmazdı zaten =p
Ee, at da görelim merak ettik!