25 Ocak 2009 Pazar

Ayıptır


Dün oynanan Sivasspor-Galatasaray maçında ilginç bir kırmızı kart vakası yaşandı. Ümit Karan yan hakeme küfür ettiği dolayısıyla kırmızı kart gördü. Pozisyonu 7 8 kez izledim. Maraton'un pierosu hesabı. Ümit ikili mücadele sonucu buz ve suyun olduğu yere düşüyor forması ıslanınca da sinirden önündeki buza bir tekme savuruyor. Buzdan sıçrayan parçalarla birlikte bir kısım su şeker gibi bir çocuk olan yan hakemin yüzüne geliyor. İşte bu noktada ilginçlikler silsilesi başlamış oluyor.

Yan hakem haşin bir hareketle bayrağını kaldırıp orta hakemi yanına çağırıyor ve Ümit'i oyundan attırıyor. Maçtan sonra hakemin açıklaması Ümit'in küfür ettiği yönünde. Pozisyonu dikkatle izleyenler görüyor ki Ümit yan hakeme dönüp 'çok ayıp' diyor sadece. Ama bence şehzade yan hakem üzerine gelen su sebebiyle otoriteme dokundurdu, ezdi beni gibi bir düşünceyle kırmızı kartı gösterttiriyor. Sivas süper top oynamıştır, buzda dansı iyi becerdikleri için 3 puanı almıştır. Tebrik ederim. Ama bu kadar ucuz olmamalı bazı şeyler.

Edit by Kurt: Maç içinde Ümit dönüyor yan hakeme ne yaptım diyor, yan hakem üstünü işaret ederek bana su attın mesajı veriyor. Maç sonu Yunus Yıldırım'a sorulduğunda ise küfür ettiği için kart gördüğünü söylüyor. Buyur burdan yak...

Hiç yorum yok: